1.563.077 fotó  |  14.968 galéria  |  8.218 cikk

Program

Kecskemét

2017.10.20, péntek

Kilele Music Café - Rumproof: ROTSS Lemezbemutató koncert

2017. OKTÓBER 20. - KECSKEMÉT
KILELE MUSIC CAFE - 20:00

Ahoy Hölgyek/Urak!

A tavalyi év tavaszán megjelent hat saját nótával megspékelt „Black Flag int he Sky [EP]” után, 

https://www.youtube.com/watch?v=54Bmw73TBDQ&list=PLgcQxKVfziCDkMGvCB9Lbl-gaoOo9ANaZ

a legénység, immáron nagylemezének [hehe… GRANDE ;)] bemutató turnéját csapatja 2017 őszén. A korongon hallható tizenhARRRom, azaz 13 kalózsanzon egységével, azaz a „Rogues of the Seven Seas” palettájának összes színfoltjával, minden szélsőségével prezentálni fogja, milyen is az a hamisíthatatlan Rumproof életérzés. 

Lesz itt kérem, …
KísértetjARRás [fckn’ creepy tavern], egy öreg alkoholista [ohmilycsodásteazsúr’], egy kis nyáladzás [tudod, csak Te meg én ;)], egy kis kutyaszorító [hóhér meg a bitó :o ], sötét lelkű örömlányok, [fekete-mágia, meg a bré.. (?!)], egy kis black out [NEM, MI SOSEM! ;) Ekn’], hogy is lehetnénk kalózok, ha nem küzdenénk tengeri szörnyekkel… de most frankón (?! :D ) [KRKN \m/ >.< ], ha esetleg Midas kezével találkoznátok… sose játszatok vele „idegent” [Bré’ csapó II. :( ]. Részegen meg vigyázzatok, mert könnyen megtalálnak a szép-álmok [folyik a nyál a pulton, de a haver még beléd tölt némi-nedűt. [Nem, itt nincs bré’ :D ], majd mézédes szirénkórus… [készül a HEKK!], egy kis Bermuda Három(100as)szög… [életet életek után… !SNECIK!]. Ha ezt mind magatokévá tettétek, akkor megtudhatjátok, mitől lesztek igazán Rumproof! 

C’mon!

[A kockázatok és mellékhatások tekintetében… ne keressetek fel pszichológust, mert garantáljuk a gyógyulást. Egy kis színház, egy kis komédia! Jókedv és kacagás ;) HÁT CSATLAKOZZATOK A HADHOZ!]

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

FELLÉPŐK:

20:00 - SUNSET SYMPHONY
https://www.facebook.com/Sunset.symphony.sss

21:30 - RUMPROOF
https://www.facebook.com/rumproofofficial

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Behopp: 800 HuF
C'mon! ;)

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on