1.547.396 fotó  |  14.814 galéria  |  8.203 cikk

Program

Paks

2017.07.14, péntek

Csengey Dénes Kulturális Kp. - VIII. Paksi Harmonika Fesztivál Gála

VIII. Paksi Harmonika Fesztivál / Orosz Zoltán és Barátai "Örömzene" c. előadása

Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai játszanak a Paksi Harmonika Fesztiválon, 2017. július 1-én, 18 órakor. 

A rendezvény gála koncertjén Orosz Zoltán, az Artisjus- és Emerton díjas harmonikaművésszel együtt olyan zenei kiválóságok lépnek színpadra, mint a Kossuth Díjas ütőhangszerművész Horváth Kornél, akit 2016-ban a világ legjobb ütőhangszeresévé választottak a rangos brit Rhythm zenei magazin szavazásán és a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitáros Lattmann Béla. 

Különleges hangszerelések, vérpezsdítő ritmusok, virtuóz zenei párbeszédek, sodró lendületű, elsöprő energiájú előadásmód jellemzi a koncertet, ahol a legkülönbözőbb zenei stílusokban gyönyörködhetünk e páratlan művészek tehetségében. Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő művészek fergeteges előadásában!

Jegyár: 3900 Ft

A VIII. Paksi Harmonika Fesztivál idén újra várja a harmonika barátait és rajongóit Paksra. A háromnapos rendezvényen olyan nívós előadók tolmácsolásában hallhatunk virtuóz klasszikusokat és modern szerzeményeket, mint Artyom Nyizsnyik (Oroszország), Gorka Hermosa Sanches (Spanyolország), és Jovica Djordjevic (Ausztria). 


Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on