1.546.273 fotó  |  14.807 galéria  |  8.203 cikk

Program

Veszprém

2017.07.12, szerda - 2017.07.15, szombat

Belváros - VeszprémFest 2017

Július 12.   RICHARD BONA-MANDEKAN CUBANO - Historia Kert            Jegyár: 7900 - 14900 Ft
Július 13.   HEATHER SMALL-THE VOICE OF M PEOPLE  - Historia Kert   Jegyár: 7900 - 14900 Ft
Július 13.   TOM JONES LIVE  - Veszprém Aréna                                Jegyár: 9900-24900 Ft

A VeszprémFest egy - immár a második évtizedében járó  - dinamikusan fejlődő kulturális nagyrendezvény, amely igazi értéket teremt mind a helyi, mind az országos igényes zene- és művészetkedvelők örömére.

A rendezvény nyaranta több napon át kínálja különböző zenei műfajok legszínvonalasabb, világhírű előadóit, legyen szó világzenéről, jazzről, klasszikus zenéről, operáról, vagy pop zenéről.

A koncertek háttere, természetes díszlete a Veszprémi Vár érseki palotájának gyönyörű barokk épülete. A helyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy – a nagyvárosok zajától távol – az idelátogatók egy egyedi, meghitt, baráti hangulat részesei lehessenek. 
 a Rozé, Rizling és Jazz Napok kísérőrendezvény, melynek keretében a Balaton környéke kiváló borászatainak kínálatát, kézműves ételeket illetve a hazai jazz élet fiatal egyéniségeit ismerhetik meg a gasztrokulturális élményekre vágyók. A Rozé, Rizling és Jazz Napok zenei programjai ingyenesen látogathatók. Az igényesen válogatott program méltó kísérője a nagyszínpadi produkcióknak.

A VeszprémFest másik kísérőrendezvényeként jelentkezett 4 éven át a Jezsuita Kolostorban rendezett programsorozat. A rendkívül inspiráló, mintegy 120 nézőt befogadni képes szakrális tér évente más-más zenei tematika mentén kínált programot az idelátogatóknak: Liszt-év, Dívák, Etnojazz és A Nagy Generáció voltak a koncertek hívószavai. 

"Missziónk a kezdetek óta változatlan:
Legyen a VeszprémFest egy vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona - mégha csak egy-két napra is - azoknak a sztároknak, akik Európa és a világ színpadainak deszkáin is otthonosan mozognak, és persze, legyen ez a pár nap egy évről évre fontosabb bejegyzés a fesztivál-, kultúra- és zenerajongók naptárában. Pár nap, ahol ott kell lenni, pár nap itt, nálunk Veszprémben. "

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on