1.573.680 fotó  |  15.042 galéria  |  8.227 cikk

Magazin

Zene

2018-06-25  |  bd

Belocca: magyar fellépő az Ultra Music Resistanceon

Az Ultra Music fesztivál jelenleg a világ egyik legismertebb elektronikus zenei fesztiválja, ami kb. 10 éve indult az Egyesült Államokból. Azóta már nem csak az államokban, hanem világszerte más országokban is megrendezik.

Idén júniusban Ázsiában rendezték meg a fesztivált ahova hazánk egyik elismert művészét, Beloccát is meghívták. Pontosabban az Ultra Resistance színpadára, ami az underground szcéna rajongóinak épül meg lassan 2015 óta. Itt mindent megtalálnak a stílus szerelmesei a deep house-tól a technoig. Beloccának sikerült 2 ázsiai városban zenélni az Ultra színeiben. Szöulban és Pekingben.

Első magyarként igazi megtiszteltetés volt ezen a színpadon játszani, hiszen olyan nevek fordulnak meg itt évről évre mint Carl Cox, Adam Beyer, Richie Hawtine, Nic Fanciulli, Loco Dice.  A mostani fellépéseken olyan nevekkel játszott egy nap mint Carl Craig, Loco Dice, Oxia, Julian Jeweil, Nastia, Popof és sokan mások.

Belocca így emlékezett meg erről az órási lehetőségről, ami karrierje egyik legnagyobb élménye volt:
„Hatalmas öröm, hogy a zene által elrepülhetek olyan helyekre amiket eddig csak képeken láttam és így új élményekkel és energiákkal gazdagodhatok. Az Ultra Music Resistance színpadára való felkérés hatalmas meglepetésként hatott, főleg két olyan országba ahova földi életem során el akartam jutni. Nagy öröm az is, hogy az egy évvel ezelőtt elültetett magok kibújtak a földből aminek a gyümölcseit most kezdhetem élvezni. A mag az első szerzői albumom ( Belocca – After Ten Years… ) volt ami egy új élet, egy új zenei stílus kibontakozását szimbolizálja. A gyümölcs szimbolizálja azt, hogy a Belocca név immáron a Techno előadók közé sorolódik amit bizonyít az Ultra Music Resistance színpadán való fellépés és azok az előadók akikkel a Techno világán belül együtt zenélhettem a két országban. Érdemes kitartani az álmok mellett, még ha nagyok is, mert idővel mindig bekövetkeznek”

Nem kétség, hogy ezzel nem állt meg még a felfele menetelés, hamarosan újabb és újabb kapuk nyílnak majd meg Béci előtt a nemzetközi techno szcéna világában! Gratulálunk!

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on