1.573.330 fotó  |  15.038 galéria  |  8.223 cikk

Magazin

Fesztivál

2018-04-18

Világsztárok a Telekom VOLT Fesztiválon

Sopronba érkezik az Avenged Sevenfold és Steve Aoki is. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, tucatnyi tortával és egy várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors. 

Az idei VOLTra korábban már többek között a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit részvételét jelentették be a szervezők. A június 26-án induló ötnapos VOLTra április 13-ig lehet kedvezményes jegyekhez jutni. 

Több ezer rajongó álma válik valóra június végén: Sopronba érkezik az amerikai metál színtér közel 20 éve meghatározó zenekara, az Avenged Sevenfold, akik eddig megjelent 7 nagylemezükön a metalcore-tól a heavy metálon át eljutottak mostanra a progresszív metálig is - a legnagyobb klubok és a legnevesebb rockfesztiválok fő fellépői. 

Az elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb figurája, a DJ-producer Steve Aoki pár évvel ezelőtti soproni fellépésekor szeretett bele a Hűség Városába. Akkor, a koncertje előtt egyedül járta be Sopront: betért a helyi kocsmákba, megnézte a nevezetességeket és az Instagramon mutatta meg élményeit. Sopron cukrászai újra készülhetnek, hiszen Steve idén is tucatnyi habos tortával ajándékozza meg azokat, akik “cake me!” üzenettel várják a küzdőtéren. 

Itt lesz Sopronban az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező brit duó, a bluesos, vadóc indie rockos The Kills, akiket az idei nyáron most tenyerükön hordoznak a legizgalmasabb európai fesztiválok, a tengerentúlról pedig az X Ambassadors hozza el dallamosabb rock-slágereit, őket ráadásul első alkalommal láthatja a magyar közönség. 

A Telekom VOLT Fesztiválra idén 3, 4 és 5napos bérletek is válthatók, kedvezményes áron május 13-ig. 

Avenged Sevenfold - https://www.youtube.com/watch?v=wapOqjQ4r_M 

Steve Aoki - https://www.youtube.com/watch?v=ys2x8oOK7wE 

The Kills - https://www.youtube.com/watch?v=498zUzNGQxY 

X Ambassadors - https://www.youtube.com/watch?v=fS5xHHqW-6E 
 

A Telekom VOLT Fesztivál eddigi line-upja: 
-       Depeche Mode, 
-       Iron Maiden, 
-       Avenged Sevenfold,  
-       Limp Bizkit, 
-       Hurts, 
-       Steve Aoki, 
-       Hollywood Undead, 
-       Skillet, 
-       The Kills, 
-       X-Ambassador, 
-       Alan Walker, 
-       Rudimental DJs 

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on