1.569.842 fotó  |  15.019 galéria  |  8.218 cikk

Magazin

Riport

2017-08-25  |  Vági Márton

Ki lehet égni a csajozásban/csajozástól?

Nem hittem volna, de igen, ki. 26 éves koromra eljutottam oda, hogy jelenleg egyszerűen nem érdekelnek a nők. Nem lettem meleg, nem lettem más, mint voltam, csak egyszerűen elegem van. Azt hiszem, teljesen kiégtem. Nem akarok már ismerkedni, nem írok szinte senkinek, és hónapok óta úgy bulizok, hogy kedvem sincs odamenni, és táncolni valakivel. Az egyik legnagyobb csajozós, kúrós külföldi zenei fesztivált is lehoztam úgy, hogy az egyetlen csók, ami elcsattant, azt ki se tudtam védeni (jó, azért nem is akartam annyira), de egyáltalán nem lehetett rá azt mondani, hogy én kezdeményeztem volna. Hogy jutottam ide, hogy jutottak azok ide, akik szintén egy hajóban eveznek velem?

Egyrészt elegem van azokból a nőkből, akiknek két szép szó után nyílik a lába. Mert tudom, hogy rajtam kívül 465 másik férfi előtt is ugyanúgy nyílnak azok a lábak, azoktól a szép szavaktól. Kösz, de ti már nem kelletek. Karaktereket sem pocsékolnék rájuk, és jelzőket se illetnék rájuk; mindenki tudja, hogy kikről van szó.

Másrészt a bizonytalanokból is elegem van. Akik nem tudják, hogy mit akarnak. Ha nekem kell valami, vagy valaki, akkor azt tudom, és kész. Nem változik naponta, vagy akár óránként is a véleményem. Nem kellenek a játszmák. Gyerekesek már azok.

Unom azokat is, akik valami borzalmas párkapcsolatból menekülnének hozzám, ergo egy újabb párkapcsolatba. Társfüggőkkel nem kezdünk. Legalábbis én nem.

Nem kérek a buta lányokból se, mert sajnos jó páran vannak, akikkel csak olyan – kutyát nem érdeklő – témákról lehet beszélni, mint a műkörme, a műhaja, meg az Éjjel-Nappal Budapest. Nekem ez kevés. Ők egyébként sokszor egyben az első kategóriába is beleillenek.

És mostanában rendre ilyenekkel sodor össze az élet. Ráuntam, rájuk untam, rátok untam. Kiégtem. Egy évvel ezelőtt még majdnem megőrültem azért, hogy legyen valakim, fél éve rájöttem, hogy tök jó egyedül, persze időnként egy-egy kalanddal megfűszerezve, most pedig nem, hogy köveket, de még csak kavicsokat sem mozgatok meg azért az egy-egy kalandért. Nem azt mondom, hogy innentől kezdve bevonulok szerzetesnek, mert egyrészt az a kolostor, egyből leégne, ahová én betenném a lábam, másrészt biztos vagyok benne, hogy ez a kiégés hamarosan elmúlik. Mert csak a ribancokból, a társfüggőkből és az agy halottakból van elegem, de az értelmes, rendes, erkölcsös nőkből, olyan NŐKBŐL akik tudják, hogy mit akarnak, na belőlük nincs. Hogy is lenne, ezer éve nem találkoztam velük. Ti igen? Hol vannak? 

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on