1.569.842 fotó  |  15.019 galéria  |  8.218 cikk

Magazin

Riport

2017-07-17

Megalázó ellátást kapnak a magyar édesanyák a szülészeteken

Nem vagyunk politikai oldal... de amikor a neten elolvastuk ezt a levelet (bejegyést), úgy gondoltuk közölnünk kell, mert minden szava igaz. Ha bármi is változik a magyar kórházakban, akkor jól tettük. Úgy látjuk van rá pénz, ha már minden másra is bőven jut... Akkor talán egy magyar anyát is meg lehetne becsülni idehaza... Osszátok, kopizzátok nyugodtam.

A netről másoltuk mi is, ahogy a képet is...


"Kedves Viktor!

Ezt kaptam reggelire. Frissen szült MAGYAR ANYAKÉNT, jutalomból EGY SZELET PÁRIZSIT és EGY SZELET KENYERET. Vajon ezt érdemlem?

Előre bocsátom, FIDESZ SZAVAZÓ VAGYOK (voltam), nem libsi, Soros bérenc, kommunista vagy nem igazi magyar jelentsen ez végképp bármit is. Fidesz és Orbán szavazó voltam kétszer. Ma már nem vagyok erre büszke, de talán így meghallgatod amit írok egy egyszerű legyintés helyett...

Igaz, itthon szülő MAGYAR ANYAKÉNT szeretnék örülni annak, hogy van vizes VB-nk, hogy minden héten épül egy stadion teljesen feleslegesen, hogy még mindig szeretnétek olimpiát is ezer milliárdokért, hogy Mészáros Lőrinc haverod naponta milliárdokkal gyarapszik, hogy 3000 millióból megépítettétek a világ legrondább és legnagyobb kőműves állványát, ami amúgy max 200 millióba kerülhet építészek szerint és hogy 6000 millióért (ami hozzávetésként a pécsi Kodály Központ felépítésének az ára) plakátozod tele az országot személyes ellenséged, paranoiád fotóival, tiszta 1984-é változtatva az országot, ahol a Nagy Testvér mindent lát. Nem sajnálnám a haverodtól Viktor azt a plusz 2800 milliót egy toronyért, igazán nem, ha legalább egy rendes vacsorát kapnék és NEM KELLENE TUSFÜRDŐT, SZAPPANT, PELENKÁT, sőt WC PAPIRT BEVINNEM a kórházba a szüléshez.

Tudom Viktor te nem tehetsz arról, hogy a haverok lopnak. De ha tényleg nem tehetsz róla, akkor miért nem rendelsz el vizsgálatot és keresed a felelősöket egy olyan ügyben, mint ez a világszám túlárazott ugró torony, ami lassan királyi uralkodásod jelképe is lehetne. Ami nekem tök egyértelmű, az az, hogy én vagyok a világ marhája, hogy idehaza szülök. Vajon hány hazai kórházban lehetne normális ételt adni 2800 millióból? És ez csupán egy pénzkidobás, amire királyi felséged adott engedélyt.

Itt fekszem a kórházban és „véletlen” pont három Soros plakátot látok a szobámból egymás mellett. Mi lenne Viktor ha a következő milliárdos reklámkampány arról szólna, hogy MI MEGBECSÜLJÜK A MAGYAR ANYÁKAT, mondjuk pár db pelenkával a kórházban és pár szendviccsel amibe Mészáros cége gyártja úgyis a hozzávalókat? Mi lenne ha kék alapon egy CT szerepelne Soros helyett, és az, HOGY FELSZERELÜNK MINDEN KÓRHÁZAT KORSZERŰ GÉPEKKEL és ahol kell CT-vel...

Egy MAGYAR SZÜLETENDŐ GYERMEKEK 2017 facebook csoport tagja vagyok, közel 10.000 tag mellett én is. Viktor tudtad, belegondoltál már abba, hogy az ott szülő magyar anyák közel 70-80%-a KÜLFÖLDÖN SZÜLI meg a gyermekét és ezáltal a magyar gyermek svájci, német, angol… állampolgár lesz???!!! EGYÁLTALÁN NEM MAGYAR, vagy kisebb részben már nem csak magyar.

Olyan országban szeretném felnevelni a gyermekeim, ahol a tanulmányok, a tehetség és a hozzáértés alapján dől majd el, hogy ki mennyit keres, milyen pozícióba kerül, nem pedig a rokoni kapcsolatok és a seggnyalás juttat valakit vezető pozícióba. Szeretném azt mondani a gyermekeimnek, hogy van értelme tanulni. Hogy nem kell seggnyalónak nevelnem őket, hanem egyenes, okos, tanult magyar embernek.

Olyan országban szeretnék élni, ahol a miniszterelnök nem csak az emberek rémisztgetésével, Sorosozással és más negatív gondolatokkal van elfoglalva, hanem VELÜNK ANYÁKKAL, MAGYAROKKAL.

Gáz ami van Viktor, szeretnék én rád szavazni újra, de nem akarok egy ilyen országban élni, gyermeket nevelni."

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on