1.546.273 fotó  |  14.807 galéria  |  8.203 cikk

Magazin

Riport

2016-11-30  |  Vági Márton

Így legyél igazán menő karácsonykor is!

Közeleg az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony. A szeretet ünnepe. Vagy az a majális? Nem tudom. Mindenesetre összeszedtünk nektek pár pontot, amivel igazán menők lehettek az évnek ebben a szakaszában is!

1: Rakj fel képet a feldíszített karácsonyfádról facebookra, instagramra.

Egyrészt ezzel baromira egyedi leszel, másrészt minden ismerősödet égeti a vágy, hogy megtudja: vajon milyen a te karácsonyfád? Bónusz pont a lányoknak: a fa mellé állj oda te is, lehetőleg olyan rövidruhában, amiből még a tampon-zsinór is kilóg, a száddal csücsöríts, a melledet pedig dobd ki. Ez népszerűségtől, és a ruha rövidségétől függően +10-100-300 like a különböző közösségi oldalakon. Annál pedig mi lehetne fontosabb?

2: Költs, költs, költs!

Hiszen a karácsony erről szól, nem? Nem futja a legújabb iphonera? Sebaj, vedd meg részletre, azzal ne is törődj, hogy hónap végén már nem tudsz mit enni, azt úgyse látja senki. Viszont egy háromszázezres telefonnal lehet villantani a spanok előtt. Ha már villantás, akkor a célnak egy BMW (kizárólag használt, kizárólag külföldről behozott, kizárólag szar állapotban lévő!), Lui Vutyon táska (via jofogas.hu) vagy bármi, ami drágának látszik megfelel. Hahó, ez karácsony, itt kérem villantani kell!

3: Ha van csajod, akkor…

kérd meg a kezét! Ennél jobb alkalom nem is lesz rá. Tök egyedi a karácsonyi lánykérés, és a hölgy biztos nem fogja magában azt gondolni, hogy „Jézusom, ez csak ennyire képes?”. Karácsonyfa+mini ruhás csaj+gyűrű+Coelho Nóra idézet: végtelen like instagramon!  

4: Igyál!

Jönnek a rokonok? Szuper, mindenkivel dobj be egy feles+sör kombót. Edzettségi szinttől függően a harmadik, hetedik vagy tizenkettedik körnél nyugodtan megbeszélheted a rokonokkal a vélt, vagy valós sérelmeket. Nincs is jobb, mint egy karácsonyi nagy családi veszekedés!

Tudtok ötödik pontot is? Írjátok meg nekünk!

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on