1.543.012 fotó  |  14.781 galéria  |  8.203 cikk

Magazin

Film

2016-11-28

Leperegnek a pletykák az Oscar-díjas színésznőről

Egy pillanatig sem foglakozott azzal Marion Cotillard, hogy összehozták Brad Pitt-tel, s amikor kiderült, hogy várandós, azt írták a pletykalapok, hogy a hollywoodi sztár a gyermek apja. A két színész a Szövetségesek című kémthrillert forgatta együtt, és menet közben derült ki, hogy Angelina Jolie válni akar Pitt-től. Ez adott tápot azoknak a pletykáknak, hogy az Oscar-díjas Cotillard (Piaf) a válás oka.

„Soha nem veszek magamra olyasmit, ami nem köthető hozzám – nyilatkozta Cotillard a Szövetségesek díszbemutatója előtt, amikor a pletykákról faggatták. – Az ilyen híresztelésekkel nem tudok mit kezdeni, ezért elengedem őket a fülem mellett.”
A színésznő gyermekének apja egyébként Guillaume Canet francia színész, akivel évek óta együtt él.Szövetségesek főhősei második világháborús kémek, akik egy veszélyes akció során egymásba szeretnek. Összeházasodnak, gyermekük születik, ám felmerül a gyanú, hogy a feleség nem az, akinek mondja magát. Ha ez bebizonyosodik, férjének a parancs szerint meg kellene őt ölnie, de képes-e megtenni?

Magazin

Magazin >>

Képek

Képek >>

Eseménynaptár

Kedvenc Programjaid>>

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on