1.547.396 fotó  |  14.814 galéria  |  8.203 cikk

Magazin

Riport

2016-10-29

Cara Delevingne lassan elkap minden színésznőt Hollywoodban

Randizik Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata sztárja és Cara Delevingne modellbõl lett színésznõ. Ezt vélik tudni amerikai bennfentes körökben. Annyi feltétlenül igaz, hogy a két fiatal hölgy sok idõt tölt együtt, mivel Taylor Swift pop-szupersztár válogatott barátnõi csapatához tartoznak. Állítólag Swift hozta össze õket egy buli közben, miután mindketten szakítottak aktuális partnerükkel, és szükségük volt valakire, akinek a vállán kisírhatják a bánatukat.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Cara Delevingne a lányokat is szereti, mert korábban a Halálos iramban-filmek sztárjával, Michelle Rodriguezzel járt, legutóbbi párja pedig a popsztár St. Vincent volt, aki Kristen Stewart miatt hagyta el õt. 
Cara és Dakota kapcsolatáról biztosat még nem lehet tudni, mert nem erõsítették meg a híreket, bár egyikük sem szívbajos, ha a magánéletükrõl faggatják õket... és többek közt biztosan tudna még mesélni arról milyen az ágyban a gyönyörű leszbi kisasszony Rita Ora és Miley Cyrus is.Dakota Johnson már leforgatta A szürke ötven árnyalata két folytatását (A sötét ötven árnyalata, A szabadság ötven árnyalata), így hamarosan viszontláthatjuk õt a moziban.


Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on