1.573.548 fotó  |  15.040 galéria  |  8.226 cikk

Magazin

Riport

2016-07-25  |  Vági Márton

A Sound aranyásói

Volt ugye ez a DVBBS és az a néhány nőcske, aki bement hozzájuk a backstagebe. Hogy ott pontosan mi történt, azt nem tudhatjuk, ami bizonyos, hogy a lányok rosszul lettek, mentő vitte el őket. Állítólag volt valami a piájukban, mások szerint a herbálhoz szokott csóró balkáni szervezet nem bírta a minőségi - értsd igazi - marihuánát. Egyes hírek szerint akár nemi erőszak is történhetett, megint más oldalak teljes bizonyossággal állítják, hogy ilyenről szó sem volt. Nem tudhatjuk, és egy darabig nem is fogjuk tudni. Viszont ma érkezett a hír, hogy a lányok több százmilliós kártérítést szeretnének kapni a kanadai Dj párostól, vagy szervezőktől. Hogy mi?

Szóval van pár csaj. Partyznak, szelfieznek, hashtagelnek, piáznak, talán még be is vesznek valamit, aztán a DVBBS koncert után úgy gondolják, hogy jó ötlet vad idegen srácokkal elvonulni a backstagebe. Há’ mi baj lehetne, aranyom? Persze tudom, a lányok csak és kizárólag egy közös fotóért és egy autogramért mentek, az erkölcs mást nem engedett volna meg. Ha már ott voltak, elfogadták a kitöltött italt. Az nem gond, hogy nem látták azt, hogy milyen üvegből mit töltenek ki, na de mi baj lehetne ebből, aranyom? Persze volt fű is, tök jó, csak pár slukkot adj, abból még nem lehet gond, ugye aranyom?

A történet folytatását ismerjük, mentő, sziréna, Zacher Gábor. Persze minden jó after Zacher Gábornál kezdődik, ezt tudjuk jól. Talán még sajnáltuk is a lányokat. Hibáztak, naivak voltak, bárki lehet időnként tök hülye, és néhány vodkanari után simán előjöhet egy átlagos csajból is a ribanc. Meg amúgy is, valami gépzenét játszó kanadai Dj-t lesz.pni tök menő. (Persze tudjuk, ők nem csináltak ilyet, dehogy!)

Aztán ma olvasom, hogy több százmillióra perelik a DVBBS tagjait, és valószínűleg peren kívül meg is fognak egyezni. Nos, abban az esetben, ha történt nemi erőszak, akkor 150 millió+Áfa és el van intézve az ügy? Akkor meg van bocsájtva, nincs több trauma? Száz millával a zsebben könnyebb feldolgozni az esetet? Két Louis Vuitton táska vásárlása között kitörlődik a rossz emlék? Ebben az esetben az egésznek ennyi az üzenete: nem baj, ha drogot keversz a piámba, és megdugsz, ha utána eleget fizetsz. Csak pénz legyen, és minden meg van bocsájtva. Mert a pénz a minden. A tisztesség, az önérzet, a becsület az kit érdekel? Száz millió a zsebbe, és nem fáj úgy a f.sz a seggbe. Elnézést, elhatárolódok magamtól. Hogyha tényleg történt nemi erőszak, úgy nem peren kívül kellene megegyezni, hanem börtönbe juttatni a disznókat, hogy máskor, máshol más lányokkal ne tudják ugyanezt megcsinálni. Abban az esetben, ha nem történt nemi erőszak, úgy számomra érthetetlen a lányok követelése.

Csillagaim elmondok valamit nektek. Nem kell vadidegen srácokkal bemenni a backstagebe, sőt vadidegen srácokkal sehova sem kell elmenni, mert veszélyes. Idegenektől piát sem fogadunk el, pláne drogot nem. Mert bizony, az sem veszélytelen. Ez persze nem jogosít fel egy férfit sem arra, hogy megerőszakoljon egy nőt, de sajnos ilyen világban élünk. Kicsit talán lehetnétek óvatosabbak.

 Nem tudom, hogy ezeknek a lányoknak az apjuk mindezt nem mondta el, vagy nem mondta elégszer, de ha az én lányom csinálna ekkora butaságot, nem azt nézném, hogy mennyi pénzt húzhatok le az ügyről, hanem azon gondolkoznék el, hogy mit rontottam el a gyereknevelésben…

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on