1.573.548 fotó  |  15.040 galéria  |  8.226 cikk

Magazin

Riport

2016-07-18  |  Vági Márton

Miért jó k.rvának lenni?

Őszintén kérdezem, mert férfiként nem értem, hogy a nők egyre nagyobb aránya miért viselkedik úgy, mint egy közönséges útszéli prosti? Sőt, talán még azoknál is rosszabbak: ők a pénzért és a megélhetésükért csinálják, ezek a lányok viszont állítólagos népszerűségért és pár lájkért.

Ezek a kérdések nem költőiek, tényleg várjuk rá a válaszokat, talán segítene, hogy mi is megértsük ezt a jelenséget. Segítsetek, hogy megértsük, hogy mi zajlik a fejetekben. Persze ez csak annak szól, aki magára ismer.

Miért jó fűvel-fával lefeküdni, ahelyett, hogy megkeresnétek az igazit, és dugás helyett szeretkeznétek? Miért csapjátok szét magatokat minden harmadik nap, hogy aztán jóformán arra se emlékezzetek, hogy éppen kidugott meg titeket?

Miért kell a közösségi oldalakat telerakni csöcsös/pucsítós/kacsaszájas, ribancos képekkel? Megéri kirakni a melleket a kirakatba, hogy 100 helyett 200 like legyen a képeteken? Megéri lejáratni magatokat, a normális emberek előtt? Vagy egyáltalán nektek vannak még normális, tisztességes erkölccsel rendelkező ismerőseitek? Ha nincsenek, akkor annak oka van.

Miért alázzátok meg magatokat, a viselkedésetekkel? Megmondom őszintén, mi férfiak rettenetesen lenézzük a ribancokat. Kibeszélünk titeket, jókat röhögünk rajtatok, és nagyokat mosolygunk, miközben körbe adunk titeket. Normális férfi soha nem fog titeket értékesnek tartani, sőt soha nem fog titeket senki nőként kezelni. Ti csak tárgyak vagytok, használati tárgyak, amit elég sokan használnak is. Ezzel a viselkedésetekkel önmagatokból irtjátok ki a nagybetűs nőt, azt a nőt, akit nem egy disco mosdójában lehet megkapni, azt a nőt, akinek van tartása, akinek vannak értékei, akiért küzdeni kell, és aki minden normális, érett férfi álma. Na, ti nem ilyenek vagytok. Nektek sokszor elég két sex on the bitch, és mehet minden. Tudom, tapasztaltam.

Talán érdemes lenne elgondolkodnotok azon, hogy mik akartok lenni? Lenézett használati tárgyak? Élő gumibabák? Olyan lányok, akik csak egy valamire jók? Minden második srác falán egy trófea? Vagy értékes, szeretetre méltó nők? Lehet, hogy a tényleg normális, tényleg tisztességes lányok kevésbé népszerűek, ebben az elcseszett világban. Talán őket nem fogja 5325 kanos tini srác követni instagramon. Talán a nem ribancos profilképeket sem fogja szétlájkolni a fél ország. Csakhogy őket ez nem is érdekli. Mert ők ennél sokkal fontosabb dolgokat fognak elérni: találni fognak valakit, aki őszintén szeretni és tisztelni fogja őket. Ez pedig többet ér a világ összes egyéjszakás kalandjánál. 

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on