1.570.510 fotó  |  15.021 galéria  |  8.218 cikk

Magazin

Fesztivál

2016-07-18  |  efott, facebook

Megköszönném annak, aki eladta a sátram egy idegennek 400forintért..köszi!

Rengeteg eső, Glastonbury-t idéző állapotok… plusz a sok nagyon hülye, vicces egyetemista és kész is a 2016-os EFOTT istenire gyúrt üzenőfala. Hozzászólások, kommentek és üzenetek amik akár 9000 lájkot is kaptak ezen az idei esőfesztiválon.

Íme pár idézet az üzifalról, szó szerint, kopizva ::

- Üdv random leányzó akivel pendulumon az első sorban találkoztam! Biztos vagyok benne hogy jó ízlésed van, mert a zene zseniális volt és a kabátom is eléggé tetszhetett neked mivel elcskliiztad a kordonról. Szóval ha esetleg visszajuttatnád nekem a zarás libafos színű kabátkámat akkor a vendégem lennél egy sörre :)

- Meleg zuhany, kolbász, tojás… kit érdekel nedves csajok?

- Sörömet csajra cserélném

- Szombati nap margójára: Keresem azt a körülbelül 1 kiló 20 dekás keszeget, akivel reggel a sátramban, jó nagy vízben ébredtem, mert így utólag rájöttem, kéne a halászlébe...

- Megköszönném annak, aki eladta a sátram egy idegennek 400forintért..köszi!

- Sziasztok. Sátor eladó 400ért!

- KÖSZÖNÖM annak a társaságnak akik felvakartak borgeuson amikor alá fordulta a bokám és járni nem tudtam És még nagyobb köszönet hogy utána beléjük kapaszkodva fél lábon ugrálva tombolhattam végig a koncertet!!!

- Sok szeretettel üzenném annak az alacsony költségvetésű, szellemileg alultáplált dzsungelszökevénynek, amelyik jó szórakozásnak találta afterparty gyanánt a parkolóban összebaszni a másik kocsiját; az érszűkület kényeztessen ágyéktájon, midőn eljutsz a családalapítás gondolatáig. sajnálom anyukád, hogy gyereket várt, aztán te jöttél. édesanyádnak továbbá kívánok szexben gazdag szép napot.
csók!

- No, akkor irány a ToiToi-szigetek

- Üzenem a két lánynak, akinek a mázsás csomagjait cipeltem és segitettem felállítani a satrukat, hogy még jöttök egy altalatok ígért sörrel 

- Szeretnék köszönetet mondani annak a szőröstalpú parasztnak, aki ellopta a kettő darab felállított sátram! Remélem a saját anyja virrasztásán állítja fel legközelebb.

- Keresem a pizza fortes holgyet aki penteken majka koncerten teleragasztgatta a hatam matricaval :D (nem tunt el csak en nem talalom)

- Srácok, valamelyik nap állítólag spártainak öltöztem, van erről valakinek képe?

- Ha esetleg valaki fesztivál területén talált volna egy szürke, pull&bear márkájú hátizsákot, az írjon rám,légyszi, jutalma nem marad el (és most nem béna csoki/sörre gondolok)

- Egyedül arra jó most az efott, hogy vízi pokémonokat fogjon az ember

- Most komolyan srácok, ki harapott bele a polifoamomba?

- Száraz sukorói szállásunkra nedves lányokat várunk!

- Nem mondom, hogy sok eső esett, de igazából elég ijesztő volt mikor Hosszú Katinka úszott keresztbe az úton.

- Ha valaki látna egy zöld-szürke sátrat úszni az EFOTT-on légyszi szóljon ✌ nehogy nélkülünk menjen Halott Pénzre

- Állítólag este 10-11 korul kisut a Nap!

- Akkor most Kelemen Esőkabátban koncert lesz?

- Az EFOTT a legelittebb fesztivál a világon… vízágy is jár alapból, vagy lehet, hogy csak beáztunk?

- A sátrunk is átúszott a nagyszínpadhoz

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on