1.570.510 fotó  |  15.021 galéria  |  8.218 cikk

Magazin

Fesztivál

2016-07-17

A Rockmaraton szervezője a színpadon küldte el a pics@ba a világsztár Megadeth zenekart - videó

Kevés fesztivál van ami őszintébb, mint a Rockmaraton. Kevés fesztivál van ahol nem léphet fel akárki. Kevés fesztivál van, ahol tojást és zöldséget vásárolnak a fesztiválozók, ha egy olyan banda akarna fellépni, akik szerintük nem igazi rockot játszanak… és kevés olyan fesztivál van ahol így kiáll a nézők elé a tökös főszervező és elküldi – teljesen jogosan – a világsztár bandát a pics@ba!

Varga Zoltán nem hazudtolta meg önmagát. A főszervező aki él-hal a valódi rockzenéért, akinek nem derogál pogózni menni a többiekkel, ha a kedvenc csapata játszik... jól beszólt az elkényelmesedett ma már igazi vérbeli rockernek aligha nevezhető sztároknak! Mert egy igazi rocker kórházba sem menne, egy kis lágtöréssel... max a koncert után! De hogy a kórház után egy nyamvadt széken is zenélne, és nem mondana le még 2 másik bulit hazautazva, na az 1000% :) 

Minden elismerésünk! Reméljük anyagilag is sikerül elégtételt venni a bandán, akik Facebook oldalát elözönlötték a magyar rajongók negatív kritikái. 

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on