1.573.548 fotó  |  15.040 galéria  |  8.226 cikk

Magazin

Riport

2014-09-11  |  Vági Márton

Így csajozz be egy szórakozóhelyen!

Az egyéjszakás kalandokról lehet jó és rossz dolgokat is elmondani, de valljuk be, nekünk, férfiaknak néha szükségünk van rá. Persze hosszú kapcsolatot kár várni egy éjszaka után, valószínűleg az is ritka, hogy valaki így találja meg élete szerelmét, de a szükség nagyúr. Most néhány jó tanáccsal próbálunk kedveskedni, hogy növeld az esélyeid az éjszakában.

Viszont amennyiben nem úgy nézel ki, mint Brad Pitt vagy Aston Kutcher (vagy ne adj Isten Justin Bieber…) akkor egy szép mosoly, nem biztos, hogy elég lesz arra, hogy nők tucatjai versenyezzenek érted. Na de fel a fejjel, pár apró trükkel bárki lehet sikeres hódító az éjszakában.

Az első és legfontosabb, hogy igényesen öltözz fel és figyelj oda a higiéniára. Egy melegítős, test és szájszagú sráccal maximum egy hasonló kaliberű csaj fog elmenni. Tehát alap legyen, hogy buli előtt oda figyelsz a tisztálkodásra és lehetőleg az alkalomhoz illő ruhát veszel fel. Lehetőleg ne menj rövidnadrágba bulizni és pólóba. A legoptimálisabb talán egy elegáns, divatos ing és egy farmer. Persze a legfontosabb itt is, hogy legyen stílusod és illjen hozzád az, ami rajtad van.

Folytassuk onnan, hogy megérkezel a szórakozóhelyre. A megérkezés, tényleg megérkezés legyen. Ne úgy menj be, mint ha egy kisegér lennél a macskák között. Húzd ki magad, vegyél fel egy magabiztos mosolyt és nézz körbe. Mérd fel a terepet, próbáld kiszűrni azokat a lányokat, akik nem a barátjukkal érkeztek és mielőtt bármit tennél, keresd meg a disco legszebb hölgyét. Mindenhol van egy 10/11-es igazi bombázó, akitől minden férfi úgy fél, mint a tűztől. Ő legyen az első, akinél bepróbálkozol.Miért? Egyrészt mindenki a legcsinosabb lányt szokta figyelni, ezért ha oda mész hozzá táncolni egyből rivalda fényben leszel, másrészt óriási magabiztosságot sugall, ha te vagy az egyetlen hím, aki elég bátor hozzá. Mi a legrosszabb eset? A lány elküld. Na és? Egyébként az ilyen csajok, akik egészen egyszerűen túl jól néznek ki és senki sem mer oda menni hozzájuk, általában még örülnek is annak, ha van legalább egy tökös srác, aki táncol velük... és a legtöbbször a tévhittel szemben, nem nagyképüek, inkább gátlásosak. Ahogy a magyar csajok 90%-a.

Tegyük fel a rosszabbik esetet, a hölgy elutasított, hogyan tovább? Ne feledd, a többiek szemében már Te tűnsz az alfahímnek és a legmagabiztosabbnak, amit egészen egyszerűen imádnak a lányok. Ha egy kis szerencséd van, ez után már lesznek olyanok, akik odamennek hozzád, ami után már nyert ügyed van.

Ha mégse, akkor folytatnod kell tovább a vadászatot. Beszéljünk egy kicsit az egyéjszakás kalandok legnagyobb ellenségeiről: a barátnőkről. Egy lány számára nagyon fontos, hogy a barátnői előtt, hogy viselkedik vagy az, hogy mit gondolnak róla. Szögezzük le, egyikük sem szeretné, ha ribancnak hinnék őket. Ezért a kiválasztott személyt le kell választanod a barátnőiről. Nem lesz egyszerű, mert a lányok általában körben táncolnak, ezért ha csak nincs szerencséd, szükséged lesz egy-két haverra, akik lefoglalják a többi barátnőd.

Hogy közelítsd meg a lányt? Manapság a legtöbb fiú, mint valami agyatlan orángután ugrál a lány fenekénél. Ők amúgy mit akarnak, a disco közepén kutyapózban csinálni? Na, ezt kerüld el. Ha egy este te leszel harminckettedik srác, aki a lágyékát a hölgy fenekéhez nyomod, egészen biztosan el fog küldeni. Szemből közelíts, ha csak teheted. Először pár méterről vedd fel a szemkontaktust, ha ez meg van és a hölgy vissza mosolyog rád, bátran odamehetsz. Ne kezdj túl rányomulósan, egy-két tánc után udvariasan sétálj odébb. Ezzel kíváncsivá fogod tenni a lányt, egy kíváncsi lány pedig sok mindenre képes. Várakoztad meg, éreztesd vele, hogy nem egy kiskutya vagy, aki csak arra jó, hogy táncoljatok és nyolc whiskey-kólát fizessen neki. Az italmeghívásról röviden: rengeteg lány utazik csak arra, hogy meghívják őket. Messziről kerüld az ilyeneket és/vagy várd meg, amíg mások elég italra meghívták. Ha egy lány második mondata az, hogy mire hívsz meg, jobb, ha ott hagyod. Amennyiben persze táncoltatok, beszélgettetek, utána egy-két italra meghívhatod.

Hogy vidd fel magadhoz ezek után? Innentől már minden a kémián múlik. Elég magabiztosnak tűnsz, leválasztottad a barátnőkről és meg van köztetek az a bizonyos dolog, akkor már csak a te döntéseden fog múlni: hazaviszed a lányt és „egyéjszakás” lesz belőle, vagy esetleg türelmes leszel, és inkább másnap elhívod randizni. A döntés a te kezedben van!

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on