1.573.680 fotó  |  15.042 galéria  |  8.227 cikk

Magazin

Film

2013-12-01

Szürnyű tragédia - Autóbalesetben meghalt a Halálos iramban főszereplője

Autóbalesetben meghalt Paul Walker, a Halálos iramban sztárja.

Paul Walker negyven éves volt. Az autót nem Ő, hanem egyik jóbarátja vezette. Egy 2005-ös Porsche Carrera Gt okozta vesztüket. Mindössze egy próbavezetésre ültek be az autóba. A Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezet, azaz Paul saját alapítványának jótékonysági eseményén vettek részt, amit a Fülöp-szigetekre lesújtó tájfun károsultjainak megsegítésére szerveztek.

Ezt az autót 2004-2007 között gyártották Németországban, limitált szériában. A kétajtós roadster, 3,9 másodperc alatt gyorsul 100 km-es sebességre, végsebessége pedig 330 km/óra.

A CNN szerint a balesetet gyorshajtás okozta. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt.A balesetben mindketten életüket vesztették.

Vin Diesel, aki szintén a Halálos iram filmekből vált ismertté, az Instagram oldalán a következőt írta: "Testvérem, nagyon fogysz hiányozni. Egyszerűen nem tudok mit mondani. A mennyország gazdagabb lett egy új angyallal. Nyugodj békében."

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on