1.573.330 fotó  |  15.038 galéria  |  8.223 cikk

Hírek

Belföld

2016-12-23

Női erők fognak földbe döngölni 2016 végén

Exkluzív helyszín, amely minden évben csak egyszer, szilveszter éjszakáján nyílik meg – gyönyörű és energikus hölgyek a DJ pultban és a közönség soraiban is – korlátlan pezsgőfogyasztás – exkluzív VIP – nemzetközi közönség!

GIRL POWER NYE PARTY korlátlan pezsgőfogyasztással a Zrínyi Palace-ban!

A Zrínyi Palace 2016/17-es szilveszterén a női erők veszik át a DJ pultot: a GIRL POWER-t megtestesítve a legbájosabb DJane-ek lépnek a lemezjátszók mögé, akik bár szemtelenül fiatalok, de így is fantasztikus hangulatot képesek teremteni!

A tavalyi nagysikerű szilveszter után a Zrínyi utcában, a bulinegyed közepén, december 31. éjjelén újra megnyitja kapuit a nagyvilág szeme előtt az exkluzív klub, a Zrínyi Palace, mely több száz éven keresztül nyújtott buja szórakozási lehetőséget a nemzet elitjének, magas rangú polgárainak, politikusoknak és vezetőknek. A szemrevaló, barokk épület a buja kiváltságosok számtalan titkát látott báltermében fogadja a csodás hölgyeket és az elegáns urakat 2016 utolsó és 2017 első óráiban.

A gyönyörű hölgyek táborát erősítendő a helyszínen ünnepli majd egy népszerű modell ügynökség is az újév beköszöntét, így lehetőséged lesz a város leggyönyörűbb angyalaival együtt bulizni!

Hogy éjfél előtt a hangulat megfelelően oldódjon, a Zrínyi Palace feltárja vendégei előtt kimeríthetetlen pezsgőforrását, melyet minden belépőjegy tulajdonosa korlátlanul élvezhet 23:30-ig.

LINE UP:
Marta Vendrey
Alexandra Bob
Nina Harley
Beatricks
Magonyi l
DJ FEREE

Belépő:
– Normál: első 50 db 1.900 Ft, második 100 db 2.900 Ft, utána 3.900 Ft, a helyszínen pedig 4.900 Ft.
– Dancefloor VIP: elővételben 3.900 Ft, helyszínen 5.900 Ft, (a táncparkett melletti, kiemelt, szeparált részen)
– KING VIP: elővételben 7.900 Ft, a helyszínen 9.900 Ft (zárt balkonon, ahol szigorú a dress és face controllnak köszönhetően a város legjobb közönségével bulizhatsz együtt és itt találkozhatsz majd angyali modelleinkkel is)

Jegyelővétel: https://oneticket.hu/GIRL_POWER

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on