1.573.330 fotó  |  15.038 galéria  |  8.223 cikk

Magazin

Riport

2014-02-26

Szex a szabadban – A legnagyobb lebukások képei

Nyilvános helyen szeretkezni izgalmas és adrenalin növelő érzés. Amióta világ a világ vannak helyzetek, amikor az embereket annyira fűti a vágy, hogy nincs idejük, kedvük elbújni mások elől, és vannak, akik direkt élvezik azt, ha mások is látják őket.

Manapság a mobiltelefonok korában már szinte mindenhol ott vannak a kamerák és mindent látnak.  A mellékelt képeken szereplőkről nem tudjuk mi vezérelte őket., csak egy dolog biztos, hogy nagyon lebuktak. Készült már kép szeretkező párról templom toronyban, a Newcastle nevezetességének számító várfalon, egy telefonfülkében és még számtalan helyen a nagyvilágban. Képeink közt van olyan, ami nem szerelmi aktust ábrázol, csupán vicces, félreérthető helyzetet.


Fesztiválokon mi is megtapasztaltuk már a korlátok nélküli vágyak érvényesülését. Történt, hogy fotósunk két hölgyet megkért a Sziget partyarénában, hogy álljanak össze egy fotóra. A két csinos lány egymás mellett állt az első sorban, de amikor a felkérést meghallották meglepődtek, hisz nem is ismerték egymást. A beleegyezés után, a fotók közben a lányok pillanatok alatt egy hullámhosszra kerültek, oly annyira, hogy sokkal több is lett kettejük közt pár csóknál. Sőt, három nappal később kézen fogva láttuk őket…

A fenti esetről egy pikáns képsorozat is készült, a teljesség igénye nélkül, hisz akkor még nem voltunk 18+ oldal,

A legutóbb egy fiatal pár egy chicagói taxiban nem bírt magával, az esetről cikkünkben olvashattok bővebben!

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on