1.573.680 fotó  |  15.042 galéria  |  8.227 cikk

Magazin

Riport

2014-02-24

40 percig szexeltek a taxiban, majd pucéran, fizetés nélkül akartak lelépni

Az amerikai taxisok rengeteg fura dolgot éltek már át, és meséltek el az újságíróknak. Illinoisban azonban egy fiatal pár esete most igazán kiverte a biztosítékot. Egy bárból távoztak és taxiztak volna a férfi lakására, azonban nem bírtak a vérükkel.

Két fiatal, egy 27 éves férfi és egy 31 éves nő szállt be egy taxiba a Rosemont Orland Parknál, Chicagoban. A város másik végébe kérték a fuvart és rendben el is indultak. A taxis beszámolója szerint, amelyet később a rendőrségen tett, a fiatal pár - felszólítása ellenére -, már az indulás után egyre jobban egymásnak esett. A taxisnak a férfi azt mondta, felárat fizet mert nem bírják ki hazáig, és Ő csak vezessen.

A férfi a taxis megvesztegetése után, szinte azonnal vetkőztetni kezdte a hölgyet és persze saját magát. Szanaszét dobálták ruháikat az autóban és belekezdtek a nemi aktusba… amit most tovább nem részleteznénk.

A 40 perces út végén már kielégülten, de még mindig meztelenül akarták elhagyni az autót, egymás szájában, ketten együtt botladozva. Taxisunknak a felszólítások ellenére sem álltak meg, mire az jogkövető állampolgárként rendőrt hívott és visszaráncigálta a párt a kocsi mellé.

A jegyzőkönyv szerint a rendőrség kiérkezésekor, a még mindig túlfűtött fiatal párocska épp a gépkocsi motorháztetőjén csókolózott, persze továbbra is ruha nélkül.

A hivatalos szervek aztán jobb belátásra bírták a két fiatalt, a férfi édesanyja hitelkártyájával kifizette a 83 dolláros számlát, a kishölgy pedig részegen összeszedegette ruháikat.

A jegyzőkönyvek felvétele és a szabálysértések megállapítása után, a hölgyért, bátyja – a férfiért nővére ment be a rendőrségre, akikről kiderült, hogy egykor ők is átéltek már hasonló helyzetet egymással, csak épp nem egy taxiban. 

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on