1.570.510 fotó  |  15.021 galéria  |  8.218 cikk

Magazin

Riport

2014-02-17  |  SI

Megjelent az 50. Sports Illustrated fürdőruha magazin - video

Sokak számára a legszebb nap az a világon, amikor megjelenik a Sports Illustrated magazin és benne a világ legszebb modelljei, egy szál apró bikiniben. És ez a nap ma van. A cégnél hónapokon át válogatják a legjobb bikiniket és modelleket, és készülnek a legprofibb képek a legegzotikusabb díszletekben.

Az 50. címlapon nagy örömünkre egy képen láthatjuk Nina AgdalLily Aldridge és Chrissy Teigen fenekét a tengerben.

A három modell közül ketten már szerepeltek a Sports Illustrated címlapján, de a bugyimodell Lily Aldridge-nek ez az első alkalom, és természetesen nagyon boldog volt, hogy most itt mutathatja meg az egész világnak, hogy milyen ügyesen tud pucsítani egy szál bugyiban.

Aldridge először férjének, a Kings of Leon frontemberének, Caleb Followill-nek újságolta el a jó hírt. "A férjem nagyon büszke rám és nagyon izgatott. Nem hiszem, hogy létezik olyan férfi, akit nem tüzelne fel a hír, hogy a felesége a Sports Illustrated címlapján szerepelhet" – mondta a 28 éves modell a People magazinnak.

A címlapot meglepő módon leplezték le: A modelleket más ürüggyel, egy a fotózásról szóló interjúra hívták meg a stúdióba, ahol váratlanul, élő adásban közölték velük a nagy hírt, hogy ők lesznek az 50. címlapon:

A pikáns fotózásról egy videóajánló is készült, amely valószínűleg mind női, mind férfi olvasónknak tetszeni, fog. csak más – más értelemben:

Mellékelt képeinken a 2014-es magazin első, bemutató képeit láthatjátok, a magazin február 18.-án jelenik meg.

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on