1.549.486 fotó  |  14.830 galéria  |  8.208 cikk

Magazin

Film

2009-01-14

Made in Hungaria – Fenyő Miklós élete filmen

Mikor mindenki más disszidálna, a hatvanas évek derekán egy kamaszfiú hazatér a hawai inges, rágós és kóla-mámorban úszó Amerikából, hogy elterjessze a Rock’n’Roll vírusát Budapesten. A fiatal zenész arról álmodozik, hogy ő lesz a következő Jerry Lee Lewis. Régi barátai azonban nem fogadják vissza, mert a falkavezér immár Röné, a Csókkirály. És ezt még tetézi, hogy szerelme, Vera is új fiúval jár. Mikinek nem marad más választása, mint benevezni a Ki Mit Tud-ra, hogy mindent elsöprő zenéjével visszahódítsa elvesztett szerelmét és barátait…

Fonyó Gergely zenés filmje sok-sok Fenyő Miklós slágerrel (Csavard fel a szőnyeget!, Ciao Marina, Csókkirály, Made in Hungária), nagy adag humorral és őszinte érzelmekkel bizonyítja, hogy a zene felszabadít!

A Made in Hungaria című musicalfilm a Hungária együttes megalakulását meséli el. A február 5-i bemutatón már kapható lesz az azonos című, a film zenéjét tartalmazó lemez. Fonyó Gergely zenés filmjében - amely Fenyő Miklós és Tasnádi István elsöprő sikerű színpadi játékán alapul - Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás kapta a főszerepet, mellettük Scherer Péter, Hegedűs D. Géza, Valentin Titánia és Kiss Tünde remekel. Az albumon a legnagyobb Hungaria rock’n’roll slágerek hallhatók, ezúttal a film szereplőinek előadásában.

Tracklista:
1. Made in Hungaria
2. Csókkirály
3. Gyere, gyere Juli
4. Csak cha-cha-cha
5. Csavard fel a szőnyeget
6. Eszelős szerelem
7. Amerika hangja
8. Twistin’ at the hot dog stand
9. Casino twist
10. Meghalok, hogyha rám nézel
11. Dosztap kaman tviszt
12. Flyin’ in my baby’s arms
13. Ciao Marina
14. Csókkirály - Karaoke verzió
15. Gyere, gyere Juli - Karaoke verzió
16. Ciao Marina - Karaoke verzió

Szólj hozzá

Partyzoo a Facebook-on